Kies uit taal:
nl nl  en en  de de  

Wat doen wij

Wij zijn leverancier van plaatbewerkingsmachines in de metaal

Wij zijn gespecialiseerd in de verwerking van coilmateriaal tot eindproduct. Meestal is dit een profiel dat in verschillende lengtes geproduceerd wordt. Een langjarige specialiteit is het ontwikkelen en leveren van persstraten en complete rolvormlijnen voor open en gesloten profielen.

Wij kunnen u informeren over uiteenlopende mogelijkheden. Denk hierbij aan het laserlassen en servo gestuurd ponsen van bandmateriaal. En wat te denken van de nieuwe ontwikkelingen in het 3D rolvormen?

Wij leveren allerlei machines op het gebied van plaatbewerking:

  1. Rolvormen:
  1. Snijden en knippen:
  1. Persen:
  1. Buigen:

Wij onderscheiden ons door niet alleen deze machines te leveren, geheel (samengesteld) volgens uw wensen, maar daar vervolgens ook service op te bieden.

Het gaat bij Pasterkamp niet alleen om de kwaliteit van de machine maar ook om de advisering en service. Een goede en langdurige relatie met de klant staat bij ons voorop dan volgt de verkoop vanzelf. Ons doel is dat een klant de machine krijgt die bij hem past. Daarom is ons brede leveringspakket ook zo van belang.

De monteurs van Pasterkamp kennen alle machines van haver tot gort. Ze hebben opleidingen gevolgd bij de producenten. Ze installeren niet alleen, maar kunnen ook de man die de machine gaat bedienen een training geven om de machine optimaal te benutten.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  

Wij zijn lid van de