Facebook LinkedIn Twitter YouTube

Kies uit taal:
nl nl  en en  de de  

Welkom bij Pasterkamp

Welkom op de nieuwe website

Wij zijn trots op onze geheel vernieuwde website die in drie talen te lezen is. De informatie wordt periodiek aangevuld, maar uiteraard blijven er altijd puntjes bij te schaven. Heeft u suggesties ter aanvulling of verbetering? Meld het ons gerust.

Pasterkamp Metal Sheet Solutions is leverancier van plaatbewerkingsmachines in de metaal. Graag informeren wij u over de uiteenlopende onderwerpen en komen graag bij u langs.
Met vriendelijke groet,

             
ing. Teun Pasterkamp         


                 


                                                                


Laatste nieuws

Uw dromen worden waar

Op de Sheet Metal Experience tijdens de Metavak 2017 in Gorinchem, laat Pasterkamp Metal Sheet Solutions u de futuristisch aandoende en innovatieve mogelijkheden ervaren die er nu zijn in combinatie met verschillende bewerkingstechnieken. Kom naar de 13e editie van METAVAK op 31 oktober, 1 & 2 november 2017 in Evenementenhal Gorinchem.

Lees verder...

Ontmoet ons op de BlechExpo

Kom naar de BlechExpo, International trade fair for sheet metal working in Stuttgart, Duitsland van 7-10 November 2017 Exhibition hall 5 – Booth 5420

Lees verder...

TechniShow 2018

Welkom op de TechniShow 20/23 maart 2018. De TechniShow is de grootste en belangrijkste vakbeurs van de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen. TechniShow vindt plaats van 20 t/m 23 maart 2018

Lees verder...

Mobiele dakgoot rolvormer

COIL FED PUNCH-LASER COMBO SYSTEM DALCOS ELXN

COIL FED PUNCH-LASER COMBO SYSTEM DALCOS ELXN

Trapezoid kalt und warm Dach Profilen